Het is 24 december 2017, kerstavond en ik wil jullie dan bij deze ook alvast een geweldige kerst wensen en een super mooi nieuwjaar!

Maandag 18 december

Ik heb rijles en hoor dat ik binnenkort mag afrijden, Yay! Ben benieuwd hoe het dan gaat. De lessen zelf gaan tot nu erg goed elke keer!

Ook heb ik al enige dagen last van mijn pols. Echt niet fijn!

Dinsdag 19 december

Ik mag weer werken maar… halverwege de dag ben ik aan het inpakken, en opeens wilt mijn pols niet meer. Huh? Direct naar achteren gegaan, de dokter gebeld en middags kan ik terecht. Wat blijkt? Een peesontsteking! Dus dat wordt rustig aan doen, met een brace.

Woensdag 20 december

Vandaag ben ik vrij en doe ik niet veel. Kan ook niet vanwege mijn pols. Ik lees wat, ruim wat op en dat is het wel zo’n beetje.

Donderdag 21 december

Overdag ben ik vrij en rust nog even. Avonds moet ik werken maar dit gaat niet. In overleg neem ik tot na de kerst vrij om mijn pols te laten genezen. Balen!

Vrijdag 22 december

Middags gaan Thomas en ik even winkelen in de stad. Ik moet wat nieuwe sokken en zo hebben. Helaas gaat fietsen nog lastig. Remmen lukt alleen met rechts. 😦

Zaterdag 23 december

Het gaat iets beter met m’n pols. Ik doe ochtends de Kerstboodschappen met hulp van mijn ouders. (Thomas is werken) en middags heb ik nog gelezen.

Zondag 24 december

Ook vandaag gaat het weer wat beter. Ochtends lekker uitgeslapen, ontbeten en rustig aan gedaan en gelezen in bed. Ik las stad van beenderen van Cassandra Clare uit. Een super mooi boek en ben nieuwsgierig naar de rest! (Recensie volgt binnenkort)

Middags niet veel bijzonders gedaan. Mn boekenkasten weer herordend en wat aangerommeld.

Fijne kerst allemaal!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s