~12-11 2017 – 18-11 2017~

Afgelopen tijd heb ik niet zoveel nieuws gedeeld met jullie. Daarom vandaag een nieuwe week van Daphne! Lees je mee?

Zondag 12 november
Vanmorgen vroeg opgestaan want de enige echte Victor Mids en Oscar Verpoort kwamen een mini optreden én signeersessie geven op mijn werk! Yay! Thomas is helemaal gek van hun programma Mindf*ck en natuurlijk gingen we er heen.

We begonnen met koffie en een croissant en kregen daarna een mini optreden. Erg leuk en heel verwarrend, want we snappen een bepaalde truc nog steeds niet 🙂

Na het optreden gingen we met z’n allen in de rij voor een praatje en handtekening. Ondanks dat we als een van de laatsten aan de beurt waren, was het het wachten waard. Ze zijn ‘in het echt’ ontzettend aardig (ook niet anders verwacht) en ze namen echt tijd voor je.

Maandag 13 november
Eerst bij mijn opa en oma koffie gedronken. Daarna nog naar wat winkels en het winkelcentrum. Middags nog wat huiswerk gemaakt en avonds naar aquarobics.

Dinsdag 14 november
Overdag wat huiswerk gemaakt, boodschappen gedaan en wat boekgerelateerde foto’s gemaakt voor Instagram. Ook nog wat gelezen en verder niet zo veel bijzonders.

Woensdag 15 november
Onverwachts gewerkt van 10-15 uur. Middags weer huiswerk gemaakt en avonds lekker rustig aan.

Donderdag 16 november
Ik begin de dag met rijles maar merk dat het niet zoals normaal gaat. Achteraf blijkt dat ik ziek word. Dus het kan kloppen dat ik niet zo helder was 😦 Avonds gewerkt maar eerder naar huis gegaan. Bed in en slapen met een boel aspirines en tissues voor die lekkere verkoudheid.

Vrijdag 17 november
Ik zou vandaag werken en hoopte dat ik weer wat fitter zou zijn. Helaas was dat niet het geval dus rustig aan gedaan. Wat er op neer komt: bijna de hele dag op de bank/bed gelegen en voor me uit staren. Te moe en verkouden om íets te doen.

Zaterdag 18 november
Ben iets beter vandaag, maar ben er nog niet. Ben vaak moe na een kleine inspanning alleen wil al te snel weer dingen ondernemen. Even naar de supermarkt geweest maar moest van mezelf middags rust nemen. Niet echt gedaan. Nou ja, daar kan ik dan waarschijnlijk morgen mee op de blaren zitten…

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s