Deze week was weer druk met ook wat leuke (lees) momenten tussendoor. Lees je mee?

Zondag 17 september
Ochtends heb ik wat huiswerk gemaakt, gelezen en middags gingen we naar de verjaardag van mijn oma. Avonds hebben Thomas en ik Heel Holland Bakt gekeken.

Maandag 18 september
In de ochtend ging ik op de koffie bij mijn andere opa en oma. Daarna wat boodschappen gedaan, huiswerk gemaakt en avonds weer naar aquarobics in het zwembad hier vlakbij.

Dinsdag 19 september
Morgens een filmpje gemaakt voor een eventuele ‘herlancering’ van mijn Booktube. Ik vond het leuk om weer te filmen maar het is wel weer wennen. Avonds heb ik nog wat gelezen in Hof van Mist en Woede en toen was de dag alweer om.

Woensdag 20 september
Vandaag gewerkt van 10 tot 18 uur. Avonds kwamen mijn ouders en broertje nog even op visite. Ook valt het me op dat het steeds eerder donker is avonds. Toch wel weer leuk met kaarsjes, thee en kleedjes maar ik hou ook van de zomer. 🙂

Donderdag 21 september
Morgens kwam mijn zusje even langs op de koffie. Middags wilde ik weer filmen maar de school voor ons appartement was met een of andere ‘Wie kan het hardst schreeuwen Wedstrijd’ bezig en aangezien het écht hard was, lukt het filmen niet. 😦 Hopelijk kan ik gauw weer filmen!

Vrijdag 22 september
Morgens naar de kapper, de Jumbo voor boodschappen en middags naar de stad. Avonds voor de eerste keer naar een nieuwe leesclub. Ik heb ooit een oproepje geplaatst bij de bieb en er zijn een aantal leuke reacties op gekomen. Ein-de-lijk hadden we een datum gevonden waarop we allemaal konden. Voor de volgende keer gaan we Donkerblauwe Woorden lezen van Cath Crowley.

Zaterdag 23 september
Om half 7 ging de wekker want iets meer dan een uur later moest ik weg. Ik had vandaag een studiedag van de Schrijversacademie. Niet een ‘gewone’ studiedag waarin je les krijgt maar een studiedag waar verschillende auteurs (zoals Jaap Robben, Roos Schlikker), uitgeverijen en mensen uit het boeken vak kwamen om te vertellen, praten, leren en uitleggen hoe zij bepaalde dingen doen en ervaren. Ze gaven tips en nog zoveel meer. Het was een ontzettend nuttige dag. Veel geleerd waar ik ook echt wat aan heb. Een drukke, leuke maar vermoeiende dag!
In de trein heb ik 13 reasons why uitgelezen en ben avonds begonnen in Donkerblauwe Woorden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s