CoverBullet Journaling zo doe je dat | Lona Aalders
Uitgever |  Unieboek Spectrum | 2017
Aantal pagina’s | 158

Totale beoordeling: 4/5

Schrijfstijl: 4/5
Leesplezier: 4/5
Originaliteit: 4/5

Bullet Journaling is helemaal hip! Ik ben er bijna zeker van dat je het weleens voorbij hebt zien komen op instagram of andere sociale media. Het fenomeen bullet journaling leg ik binnenkort nog eens aan jullie uit en hoe ik dit zelf verwerk. Voor nu geef ik een recensie van het boek: Bullet Journaling zo doe je dat van Lona Aalders.

Ik ben sinds begin juni verslaafd geraakt aan Bullet Journaling. Ik doe het bijna iedere dag en gebruik mijn BuJo voor van alles. Van agenda tot to do lijstjes en van log/dagboek tot aan boeken die ik nog wil lezen of gelezen heb. Dit boek van Lona Aalders leek mij erg handig, met name in het begin, om inspiratie op te doen en bepaalde begrippen zoals Key, Future Log en Trackers te begrijpen.

In het boek staan een heleboel voorbeelden hoe zij het heeft gedaan en hoe jij het zou kunnen doen. Ik wist al veel over Bullet Journaling dus voor mij was er op het gebied van uitleg niet veel nieuws. Wel wordt alles helder uitgelegd op een toegankelijke manier. De voorbeelden zijn duidelijk en inspirerend, iets wat ik erg belangrijk vind bij dit type boek.

Dit boek kan ik je aanbevelen als je helemaal nieuw bent in BuJo land. Als je, zoals ik, al wat bekender bent is wel een afweging waard. Veel uitleg zal je al kennen maar de voorbeelden en foto’s zijn zeker een toevoeging aan dit boek!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s