Het is bijna weer zover! Blossom Books houdt opnieuw een Bookstagram Challenge in augustus! Aangezien ik steeds meer bezig ben en wil zijn met Bookstagram en ik ook nog eens jarig ben in augustus, leek het me een mooie manier als extra zetje in de rug om er aan mee te doen!

Een uitgebreide uitleg over de verschillende termen en dagen vind je hier. Ik vind de lijst er handig want soms zat ik te denken: ehm wat is dit? Of interpreteer ik het wel goed? Maar natuurlijk mag je hem uitvoeren zoals jijzelf wilt! en vergeet Blossom Books niet te taggen en gebruik #BBBookstagram in je foto’s 🙂

Wie gaan er nog meer mee doen? Heel veel plezier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s