Aangezien we afgelopen week nog vakantie hadden hebben we lekker gerelaxt en genoten van de vrije dagen. Oh en het was natuurlijk ook super warm weer, dat was dan soms wel minder. Ook ga ik jullie het goede/leuke nieuws vertellen waar ik het laatst over had!

Vrijdag 16 juni
Ochtends moet Thomas naar de tandarts en ik ga mee. Daarna gaan we nog naar de bieb, nemen wat nieuwe boeken boeken mee en gaan nog even de stad in voor wat winkels.

Zaterdag 17 juni
Ochtends gaan we langs de Action en nemen natuurlijk weer teveel onnodige dingen mee terug. (Al vind ik dat zelf niet 🙂 ) Ik vond nog een leuk boek over Handlettering voor 2 euro en nam zo nog wat nieuwe knutsel/bujo spullen mee terug. (en dan hebben we nog niet gesproken over mijn aankopen van Ali, die langzaamaan ook binnendruppelen) Verder doen we nog wat boodschappen en zijn lekker thuis.

Zondag 18 juni
Vandaag is het vaderdag. Middags gaan we even op de koffie bij mijn ouders en verder heb ik vandaag gelezen, in m’n BuJo gewerkt en getekend. Zoals je ziet doen we niet veel maar lekker uitrusten is ook fijn! En met 28 graden vandaag helemaal.

Maandag 19 juni
Pfff, 32 graden vandaag. Ik kan echt slecht tegen zulke hitte. In de ochtend gaan we naar de oma van Thomas en lunchen we daar ook. Middags gaan we nog even de stad daar in. Achteraf echt knettergek. Wie gaat er nou met 32 graden de stad in?? Snikheet rijden we 45 minuten terug naar huis en komen kapot aan. Dan maar pizza bestellen. #zogeenzinomtekoken

Dinsdag 20 juni
Morgens lekker thuis aan de slag, wat opruimen en middags gaan we naar z’n andere oma op visite. Avonds eten we daar Chinees en thuis nog even gelezen en proberen te slapen. Met al die hitte slaap ik slecht de afgelopen dagen.

Woensdag 21 juni
De eerste dag van de Zomer! Dat merk je ook wel met dit weer! Ik las wel eens wat berichten terug in schriften van een jaar geleden maar toen was het vaak nog niet echt zomer op 21 juni. (Konden we wel genieten van een warmere herfst, dat dan weer wel)
Avonds gaan we nog even naar de bieb, die bij ons tot 21:00 uur open is 😀 Ik neem nog het boek Geestverwanten van Hilda Spruit mee en blijf de hele avond lezen.

Donderdag 22 juni
Vandaag Geestverwanten uitgelezen. Wat een leuk boek zeg! Verder niet heel veel gedaan in verband met de hitte vandaag. Avonds werd ik gevraagd of ik vrijdag (dus de dag er na al!) ingewerkt wilde worden bij mijn nieuwe baan. Ik mag het nu eindelijk zeggen nu het contract is ondertekend: ik ga werken bij Waanders in de Broeren! En mocht je deze prachtige boekhandel niet kennen, zo ziet hij er vanbinnen uit:

De boekhandel zit in de Broerenkerk in Zwolle. Ik kwam er al vaak als klant en verwonderde me elke keer weer over hoe mooi het daar is. En nu ben ik de gelukkige die er mag werken. 🙂 Vlak voor mijn vakantie hoorde ik dat ik was aangenomen, maar na mijn vakantie zou mijn contract pas komen. Half bang dat het toch niet door zou gaan heb ik het dus nog aan bijna niemand gezegd. Ben jij weleens in deze boekhandel geweest?

Vrijdag 23 juni
Vanmorgen om 10 uur begonnen met mijn eerste werkdag. Het was ontzettend leuk en ik word er enorm blij van. Eind van de middag ga ik met mijn zusje naar Beauty & the Beast bij Pathé. Wat een mooie film zeg!

Zaterdag 24 juni
Om half 11 word ik gebeld dat er iemand ziek is. Natuurlijk wil ik werken. Graag zelfs. Het is zo leuk! Ik werk tot half 5, eet dan heerlijke lasagne thuis en ga alweer naar de bioscoop. Ditmaal naar Despicable Me 3! Ik vond het een leuke film, maar vond eerlijk gezegd 1 en 2 leuker. Die hadden naar mijn idee meer minions als hoofdrol en nu kwamen ze er wel minder in voor, helaas.

Al met al heb ik een leuke, laatste vakantieweek gehad! Vanaf volgende week al lekker aan de slag bij Waanders. Ik heb er zin in!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s