Echte liefde vind je in de boekhandel | Veronica Henry
Uitgever |  Boekerij | 2017
Aantal pagina’s | 336

Totale beoordeling: 5/5

Schrijfstijl: 5/5
Leesplezier: 5/5
Originaliteit: 4/5

Emilia Nightingale heeft net haar vader verloren die een prachtige boekhandel in het stadje Peasebrook beheerde. Aan zijn sterfbed heeft ze hem beloofd de winkel voort te zetten. Dit blijkt lastiger dan gedacht. Haar vader had schulden, al zag hij dat zelf niet in die zin. Zal het Emilia lukken om de winkel draaiende te houden?

Ik heb het boek op mijn TBR gezet vanwege de omslag en de titel. Op een middag zag ik het boek in de winkel liggen en dacht direct: kan me niet schelen waar het boek over gaat, ik moét hem lezen! Na een heel lange tijd kwam het boek binnen bij de bieb. Maar het was het wachten meer dan waard!

Echte liefde vind je in de boekhandel is een prachtig boek dat ontzettend mooi is geschreven. Je maakt kennis met verschillende personages die elk een verhaal te vertellen hebben. En bijna allemaal leiden ze op een of andere manier naar een speciale band met de vader van Emilia. De vader van Emilia was een bijzondere man. Iedereen adoreerde hem en hij wist precies welk boek iemand aan zou spreken. Nu is het de beurt aan Emilia om in zijn voetsporen te treden, maar wil ze dit wel?

Langzaam maar zeker ga je meer en meer van alle personages houden op een andere manier. Het einde zag ik al redelijk aankomen. Aan de ene kant was dit een fijn boek om lekker te lezen. Aan de andere kant was het soms iets te voorspelbaar voor mij en had er ook iets meer spanning in gemogen. Al met al is dit een fijn boek waarbij je de titel heel letterlijk kunt nemen bij het verhaal. Een mooie roman met een romantische twist!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s