Het is weer vrijdag en inmiddels ben ik alweer ongeveer 2 dagen terug in Nederland van mijn vakantie in Praag! Het was echt super leuk en ik heb me er dan ook prima vermaakt.

Zaterdag 10 juni
Vandaag is het gelukkig een stuk “kouder” dan vrijdag. Vrijdag 28 graden, nu 22. Ik kan echt slecht tegen hitte dus ben blij dat het wat koeler is. Vandaag hebben we een rustdag We zijn allebei erg moe van weinig slapen (door de slechte gordijnen en veel doen) en besluiten om vandaag wat rustiger aan te doen. Ik teken wat, lees wat, we doen nog wat boodschappen en dutjes. (Die ik ook echt blijk nodig te hebben, haha!) Avonds is er de Praagse Museumnacht. 70+ musea doen er aan mee en je kunt er gratis naar binnen. Helaas denken meerdere mensen dat. Het is ontzettend druk:


Dit is een rij voor het Nationaal Museum. De rij liep nog verder door dan op de foto. Verwacht was wel 1/1,5 uur wachten. No way dat wij dat deden!

Zondag 11 juni
Pfff, 27 graden vandaag. Gelukkig valt het redelijk mee in de schaduw, maar moe word je wel van dit weer! We gaan naar de Praagse Burcht. Een super mooi kasteel dat je al van verre kunt zien. Middags winkelen we nog wat en gaan lekker op een terrasje zitten.

Dit zie je als eerste wanneer je de burcht binnenloopt na je kaartje te hebben gekocht. Schitterend toch?!

Maandag 12 juni
We hebben vandaag niet veel gedaan. We zijn nog even naar het Palladium geweest want we moesten nog kaartjes hebben/versturen en belanden er eigenlijk gewoon. Thomas is de Powder Gate nog op geweest terwijl ik lekker door de boekhandel snuffelde.

Dinsdag 13 juni
Middags lekker door Praag rondgelopen en avonds naar het Hard Rock Café. Wat een mooi en groot restaurant was dit zeg! Op tijd slapen want de wekker staat 04:15 uur.

Woensdag 14 juni
Vandaag vliegen we terug. Met 1,5 uur vertraging en de weg terug naar huis zijn we rond 15 uur weer thuis. (we vlogen al vroeg in de ochtend..) Het is fijn om op vakantie te gaan, maar thuis komen is nog fijner. Wassen, opruimen en weer lekker van m’n eigen spullen genieten.

Donderdag 15 juni
Ook vandaag ruimen we nog wat op en ik besluit mijn creatieve kast eens onder handen te nemen. Wat een bende. Telkens wanneer ik de kast open deed vielen er op een gegeven moment spullen naar buiten. Kun je nagaan. Ben er een aardige tijd mee bezig geweest maar tot nu is het resultaat al beter. (Ik kan tenminste veilig de kast openmaken en alles terug vinden) Avonds eet mijn broertje nog mee, die overigens geslaagd is voor zijn middelbare school. Super trots natuurlijk op hem!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s