Sinds kort ben ik begonnen met een Bullet Journal. Ik had me er al ontzettend vaak in verdiept en was al meermaals begonnen. Toch was ik niet tevreden, en legde het tot grote ergernis weer weg. Tot ik in een aantal Facebook groepen ben gegaan, waar ontzettend veel inspiratie tevoorschijn komt en er heel veel over gepraat wordt.

M’n handen begonnen te jeuken: ik wilde weer! Sinds een week ben ik er weer mee bezig en ben niet meer te stoppen! Ik heb al verschillende spreads/lay outs gemaakt en ben natuurlijk nog geen pro. Maar leuk is het zeker, en daar gaat het om!

IMG_0380.JPG

Ook heb ik een aantal leuke nieuwe stationary dingen gekocht bij AliExpress. Hier zal ik een aparte post over schrijven.

Heb jij ook een bullet journal? En waarom heb je er een?

Advertenties

3 gedachten over “De eerste stappen in BuJo land

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s