Ik ben er vorige week niet aan toegekomen om De week van Daphne te schrijven, dus heb mezelf direct een soort “regel” opgelegd: als ik er niet aan toekom om een week te schrijven, dan helaas niet. Ik merkte dat ik er baalde en het mezelf bijna kwalijk nam er de tijd niet voor te nemen, ondanks dat ik druk was met solliciteren en vacatures zoeken. Dus bij deze: ja ik blijf dit zeker doen, maar misschien niet elke week. 🙂

Vrijdag 26 mei
De dag na Hemelvaart. Ik ben vandaag lekker vrij en gebruik mijn tijd onder andere om te lezen en nog wat dingen voor de vakantie uit te zoeken, die over een week begint. Ik en mijn vriend gaan 11 dagen naar Praag! Super veel zin in. (Dus als je nog leuke boekwinkel tips of andere tips hebt?)

Zaterdag 27 mei
Het is vandaag echt ont-zet-tend warm. Het voelt echt als 100 graden maar volgens mij hebben we serieus de 28/30 wel gepasseerd. Ik moet ook nog werken bij de bieb, zonder airco… Gelukkig is het niet heel druk, waardoor ik wat eerder vrij ben. De middag lekker op het balkon gezeten en in de nieuwe Flow gelezen. Ook heb ik mijn CelebrateBooks box ontvangen met het thema Hof van Vleugels en verwoesting! 😀 Super blij met het nieuwe boek! Deel 2 heb ik tot mijn spijt nog nooit gelezen, tenminste, ben niet verder gekomen dan de eerste 100 pagina’s. Dus des te meer reden om hem nu toch echt wel te gaan lezen!

Zondag 28 mei
Oké, ik had eerder in ACOMAF moeten gaan lezen, man wat is deze serie verslavend! Eigenlijk lees ik steeds maar kleine stukjes. Er gebeurd namelijk zoveel in en je wilt het allemaal op je in laten werken. Ik denk dat ook niet dat ik dit boek heel snel uit heb. Maar des te meer geniet ik er van! Mijn schoonouders komen nog lunchen en middags hebben we lekker op het balkon (in de schaduw!) gelezen. Avonds nog een groot deel van onze ‘dit willen we in Praag doen’ lijst doorzocht/onderzocht.

Maandag 29 mei
Vandaag gewerkt. Best raar dat dit de laatste week is. Heb er toch 2,5 jaar met plezier gewerkt. 😦 Ik ga het zeker missen en hoop gauw iets nieuws en moois te vinden. Niet alleen omdat ik wat wil doen, maar ik ook niet vrolijk word van de hele dag thuis zitten en je totaal uit je ritme komt!

Dinsdag 30 mei
Ochtends op kantoor gewerkt en middags thuis, wat telefoontjes naar bedrijven gepleegd en had ik een sollicitatiegesprek! Het verliep goed en ik hoor donderdag meer. #zenuwachtig

Woensdag 31 mei
Ook vandaag in de ochtend op kantoor gewerkt. Middags was ik vrij en heb ik naar vacatures gezocht. Want wie weet wordt ik niet aangenomen, en moet toch weer een keer een inkomen hebben.

Donderdag 1 juni
Ik was al ontzettend snel klaar met mijn computer leeg halen en dergelijke, dat ik rond half 10 alweer buiten stond. Na mijn vakantie is er nog een afscheidsborrel, dus helemaal weg ben ik nog niet. (Al voelt dat wel zo, helaas) Dus besluiten mijn moeder, mijn broertje en ik naar de Ikea te gaan en hebben we ons volgestouwd met 1 euro ontbijtjes, pancakes, ei, bacon en koffie. Yum. Troostvoer. Middags ga ik boodschappen doen en je zult het altijd zien, wordt je in de winkel gebeld. Maar het kon me niets meer schelen, want het telefoontje bracht goed nieuws. Ik ben aangenomen! Het gaat om een baan als oproepkracht voor dus verschillende uren per week. Waar dat is zeg ik jullie wanneer mijn contract helemaal in orde is, maar het is echt super VET! Ik hoop na mijn vakantie mijn contract te kunnen ondertekenen, en dan ga ik jullie alles vertellen! 😀

Omdat ik zaterdag op zondagnacht op vakantie ga, zullen jullie mij dus wat minder online tegenkomen op mn blog en instagram. Ik neem geen laptop mee maar wel m’n iPad, dus wie weet lees je nog een berichtje uit Praag! En anders beloof ik of course, dat ik al mijn verhalen zal vertellen na de vakantie, inclusief foto’s en hopelijk nieuw gekochte boeken! 😀

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s