Het is vrijdag en dat betekent weer een nieuw weekoverzicht! Deze week bestond vooral uit vacatures bekijken en nieuw werk zoeken.

Vrijdag 12 mei
Vandaag veel naar vacatures gezocht. Ik heb nog niet heel veel kunnen vinden. Er zijn natuurlijk ‘genoeg’ bijbaantjes maar ik zoek iets voor minimaal 20 uur. Vaak zijn er vacatures voor 8-12 uur of juist 40, iets wat mij ook teveel is. Middags boodschappen gedaan en avonds lekkere soep gemaakt en gelezen.

Zaterdag 13 mei
Morgens nog wat boodschappen voor het begin van de week gehaald en middags mocht ik weer lekker bij de bieb werken. Het was vandaag niet heel druk dus hoefde ik me niet te haasten en kon ik even wat rustiger aan doen. Ook wel fijn na de afgelopen dagen.

Zondag 14 mei
Het is vandaag moederdag! We lunchen bij mijn ouders en daarna gaan we met de trein naar Emmen voor de verjaardag van de oma van mijn vriend. In de trein lekker in het zonnetje kunnen lezen maar eenmaal daar aangekomen regende het pijpenstelen! Wat een verschil! Pas rond 22:00 uur thuis dus gauw naar bed want de wekker staat weer op tijd.

Maandag 15 mei
Vandaag gewerkt. Het viel me best zwaar, de eerste dag werken terwijl je weet dat je er met drie weken niet meer bent. 😦

Dinsdag 16 mei
Vandaag begint het eindelijk wat warmer te worden. Mag ook wel eens, het is al halverwege mei! Avonds lekker gelezen en op tijd naar bed want ik was super moe.

Woensdag 17 mei
Pfff, wat een hitte vandaag vergeleken bij de afgelopen dagen. Van het een op het andere moment loop je te hijgen en puffen en ga je van een vest en shirt naar een hemdje en korte broek! Het is ook erg benauwd buiten, en binnen wordt het er niet beter op. Gelukkig op mijn werk airco!
Ik werd nog gebeld of ik ergens op sollicitatie wilde komen. Het is totaal niet wat in mijn straatje ligt of bij mij past, dus ik ben nog aan het twijfelen. Mijn gevoel zegt niet doen: en misschien moet ik maar eens naar mijn gevoel luisteren in plaats van mijn verstand. 🙂

Donderdag 18 mei
Nog een dag werken en dan weekend. Wat kijk ik er deze week naar uit. De hele week veel vacatures gezocht maar ben nog niet veel verder. Gelukkig over ruim twee weken vakantie, eerst maar eens ontspannen! Avonds nog op visite bij mijn zusje en gelezen in Pogingen iets van het leven te maken van Hendrik Groen.

Zo, dat was mijn week alweer. Wat heb jij zoal gelezen deze week? Laat een reactie achter in de comments of misschien heb je wat anders te delen?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s