Goedemorgen iedereen! Ik wil vandaag wat nieuws introduceren op mijn blog: een weekoverzicht met wat ik afgelopen week heb gedaan. Zodat jullie ook een persoonlijk kijkje in mijn leven krijgen en me zo wat beter leren kennen. Ik probeer dit elke vrijdag te plaatsen, want vrijdag is mijn vrije dag dus heb ik hopelijk mooi tijd om aan m’n blog te werken!

Vrijdag 5 mei
Ik heb om ochtends een afspraak bij mijn nieuwe tandarts en die beviel goed! Voor mijn oude tandarts moest ik nu erg lang fietsen vanwege de verhuizing en deze tandarts zit op 5 minuten fietsen hier vandaan. Daarna nog met m’n vriend naar de stad, even winkelen en naar de bieb. Ik nam het boek ‘Echte liefde vind je in de boekhandel’ van Veronica Henry mee en middags begon ik daar meteen in met lezen, want ik heb er lang op moeten wachten.

Zaterdag 6 mei
Morgens de boodschappen gedaan en om 13 uur mocht ik weer beginnen bij de bieb! Ik ben vrijwilliger bij de bieb in de stad en werk er elke zaterdagmiddag. Ik vind het ontzettend leuk; het contact met klanten, mensen helpen en adviseren en gewoon alles eromheen maken het werk gezellig en ontspannend.

Zondag 7 mei
Nicci French kwam in de Waanders in Zwolle signeren, en m’n vriend wilde er graag heen voor een handtekening. Dus gingen we daar al op tijd heen, en gelukkig maar. We hebben een kwartier gewachte en waren toen aan de beurt. Na ons stond een rij van heb ik me jou daar! Daarna zijn we nog even langs de Action gefietst, voor wat nieuwe fotoprops voor mijn blog en instagram. Middags heb ik de hele middag nieuwe foto’s gemaakt. Wat is het toch leuk om met nieuw materiaal te werken!

Maandag 8 mei
Vandaag weer een nieuwe werkweek. Ik werk van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur bij een kaartenbedrijf. Avonds nog gelezen en op tijd slapen. Op maandag ben ik altijd enorm moe. Zal wel door het weekend komen en dat je dan wél kunt uitslapen. 🙂

Dinsdag 9 mei
Ook vandaag weer gewerkt. Niet veel bijzonders gedaan avonds behalve lekker lezen en nog twee boeken op de Bookdepository besteld.

Woensdag 10 mei
Na een lange werkdag even wat boodschappen gedaan en avonds pannenkoeken gebakken. Yum! Avonds kwamen mijn ouders nog even op visite en daarna nog even gelezen.

Donderdag 11 mei
Vandaag te horen gekregen dat mijn contract niet wordt verlengd. Het ligt niet aan mij persoonlijk en de reden ga ik niet zo op straat gooien, maar ik ben er enorm ondersteboven van. Twee jaar heb ik bij dit prachtige bedrijf mogen werken en daarvoor ook nog een halfjaar stage mogen lopen. Maar het zal goed komen. Er zal nu een onzekere tijd aanbreken maar ik geef niet op. Ik ben dankbaar dat ik hier heb mogen werken en de kans heb gekregen om mezelf te mogen ontwikkelen en heb hier ontzettend veel geleerd. Dingen die ik in de toekomst goed kan gebruiken. En voor nu is het zoeken naar een nieuwe baan. Ik zie het nu maar als een nieuwe stap, een nieuwe kans en wie weet dat die nog positiever uit gaat pakken dan ik hoop. 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s