Ik heb dit weekend Cinder uitgelezen. Op het laatst vloog ik over de bladzijden heen. Het was zó spannend en ik moest gewoon weten hoe het zou eindigen..

Eindigen. Jaja…

Het is dus een lekkere cliffhanger. Dus dan weet je dat vast, als je aan deze serie wilt beginnen: je bent waarschijnlijk ‘verplicht’ de hele serie te lezen. Niet dat ík dat erg vind, want ik vind hem tot nu ontwijs goed! (Ik zal later nog een recensie plaatsen)

Je kunt het boek eigenlijk niet los lezen. Hij eindigd enorm open en je blijft dan met ontzettend veel vragen zitten. Ik wilde direct verder lezen in Scarlet, het tweede deel.  Maar ik was er ook bang voor. Bang dat het weer een open einde zou zijn, bang voor wat er komen zou. En eigenlijk verwacht ik dat ook wel. Maar ik heb dus eerst een ander boek gepakt. Iets anders tussendoor. En daarna ga ik Scarlet lezen. 🙂

 

 
Volg mijn blog met Bloglovin

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s