Heb je ook wel eens dat je een boek leest, en dat ook wel eens in de pauze van je werk doet, en een boek je zó raakt dat je je moet inhouden met huilen/schreeuwen/slaan en dergelijke want je bent immers op je werk?

Dat heb ik dus momenteel. Ik ben aan het laatste stuk in Cinder van Marissa Meyer bezig en echt.. Ik ben gestopt want anders zou ik tranen met tuiten huilen. En ik heb het vage vermoeden dat het nog erger gaat worden. Cinder, lieve Cinder. Als het kon zou ik jou als mijn Cyborg adopteren. 😘


Twee dagen geleden was ik hier (hoofdstuk 20). En nu bij hoofdstuk 30. Voor mij is dit aardig snel, want ik heb bijna geen tijd meer om te lezen door werk en de Schrijversacademie. Dus dat zegt al genoeg hoe gaaf ik dit boek vind!

Ik heb afgelopen zaterdag alvast Scarlet gekocht en tja, op aanraden van veel Lunartics maandag ook direct Cress. Zodat ik in ieder geval al door kan lezen.

Heb jij deze serie gelezen? En wat vind je er van? Laat je mening achter in de comments😊

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s