Pyjamadagen | Sarah Andersen
Uitgever | Lannoo | 2017
Aantal pagina’s| 112

Schrijfstijl: 4/5 | Leesplezier: 5/5 | Originaliteit: 5/5

Een tijdje geleden ontving ik van uitgeverij Lannoo een recensie-exemplaar van het boek Pyjama dagen van Sarah Andersen. Sarah Andersen illustreert supergrappige comics die ontzettend herkenbaar zijn.

Ik had nog nooit van deze stripjes gehoord of gezien, en dat maakte het dus extra leuk bij het lezen van dit boek. De stijl van Sarah is net weer even anders. De stripjes zijn herkenbaar, hilarisch en goed getekend. Op het eerste oog lijken de stripjes wat simpel, misschien zelfs kinderlijk. Maar wanneer je beter kijkt merk je dat er over bepaalde details goed is nagedacht!

Ik heb vele uren liggen ginnegappen en lachen om de grappige teksten bij de stripjes. Bij ontzettend veel ‘verhalen’ herkende ik mezelf zó, en dat maakt het nog leuker om te lezen!

“Sarah tovert bij een regenachtige dag een glimlach op ieders gezicht”

 

Bij mijn recensie-exemplaar ontving ik ook een handig Things to do notitieboekje. Leuk in de stijl van het stripboek en handig om te gebruiken! Al met al is dit boek (eventueel in combinatie met het to do boekje) een leuk boek om bijvoorbeeld aan iemand cadeau te doen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s