Mijn eerste bookchallenge in december was niet echt geslaagd. Toch ben ik blij dat ik het wel heb geprobeerd in de weinige tijd die ik had. Deze maand wil ik een nieuwe challenge proberen. Ik merk dat ik handiger ben geworden in het fotograferen en dergelijke en heb mezelf voorgenomen niet meer zo streng te zijm tegen mezelf: als het niet elke dag lukt, wees blij met de dagen dat het wél is gelukt!

Ik ga meedoen met de #LiterarySpring17 van lulumoonowlbooks en avoiding_reality_ op instagram.

Ik ben benieuwd hoe het mij gaat verlopen, en zal waarschijnlijk niet elke dag plaatsen. Ik heb er zin in!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s