Balen. Het is alweer zondag. En dat betekend dat het weekend er voor mij alweer bijna op zit! Dit weekend is weer veel te snel gegaan. Gisteren moest ik voor de Schrijversacademie naar Utrecht. Daar een leerzame bijeenkomst gehad en veel kennis opgedaan. Daarna nog lekker wezen winkelen en boekenwinkels afgesjouwd. Ik heb het boek Harteloos van Marissa Meyer nog gekocht en het actieboek van Achtste groepers huilen niet. Vandaag is het een beetje huiswerk maken voor de Schrijversacademie en lekker lezen. Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s