Hoera! Vandaag kwam de langverwachte januari box van CelebrateBooks binnen! Ik ben er onwijs blij mee en was zelfs sprakeloos toen ik de box openmaakte! Zo veel liefde en werk dat erin gestoken is; het spatte er gewoon af! Goed, daar gaan we!

1.pngDe welbekende CelebrateBooks box is inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland. Ditmaal is het thema: Once upon a time. Het boek was van tevoren al bekend gemaakt, omdat het boek al eens in het Engels verschenen is. Zo kon ieder voor zich een keuze maken of die dan wel of niet het boek in het Nederlands wilt bezitten. (En een prachtige uitgave is IN HARDCOVER van uitgeverij Blossom Books)

2.png

Ik probeer dit kaartje altijd pas aan het eind te lezen, meer omdat ik dan al weet welke goodies erin zitten als ik het eerder lees. (Note: Ik vind het kaartje op linnen papier echt super mooi! Ik als grafisch vormgever word blij van dat linnen!)

Oké, en hier dan het prachige boek van Marissa Meyer….
3.pngCinder is het eerste deel van De Lunar Chronicles en is uitgegeven door Blossom Books in deze prachtige hardcover versie.

In een futuristisch Nieuw-Beijing leven mensen en androïden door elkaar. Cinder, een getalenteerde monteur, is een cyborg en daardoor een tweederangsburger. Ze woont bij haar valse stiefmoeder, die haar beschuldigt van de ziekte van haar dochter. Maar Cinders stiefzusje is geen uitzondering: er woedt een dodelijke plaag in Nieuw-Beijing, die de bevolking verwoest.

Als prins Kai opeens in haar werkplaats staat, verandert Cinders hele leven. En het laatste wat ze had verwacht, is dat ze het middelpunt van een intergalactische strijd zou worden. Cinder zal moeten kiezen tussen plicht en vrijheid, loyaliteit en verraad – maar om de toekomst van haar wereld te beschermen, zal ze eerst de geheimen uit haar verleden moeten ontrafelen.
Bron: bol.com

4.png

Wat een plaatje, niet? Bij het boek zat een bijpassende boekenlegger én button. Heb je ook (wel eens) dat als je boekenlegger match met je boek het al veel fijner/leuker leest? Ik in ieder geval wel!

5.pngGeekyClan ontwierp speciaal voor deze box handgemaakte zeep. Awesome! Ik bedoel ten eerste al; hoeveel werk moet hier wel niet inzitten voor al die boxen en hij ruikt heerlijk en…. I mean, speciale Cinder zeep is echt super cool gewoon en zo! (Ben ik té enthousiast? 🙂 )

6.png

Het lijkt inmiddels m’n verjaardag wel, zoveel goodies die erbij zitten. En nog geweldige goodies ook! Dit is de once upon a time bookish day planner. Super handig en leuke illustraties maken dit blok tot een must-have, vind ik.

7.png

Nóg meer?? Ehm… ja! Er is nóg meer! Dit super handige gelinieerde schrift met fanart van Bianca Morelos is echt gaaf. Wauw..!

8.png

Was da? Het is niet leesbaar. O wacht. Spiegelbeeld. Carve.. The.. O wacht! Oh my god… CARVE THE MARK TATTOO’S!! :-O (Doet een vreugdedansje) Echt zo super gaaf dat met de release van dit book óók tattoos van Carve the Mark in de box zitten! CelebrateBooks gaat zeker met ‘de tijd’ mee! 😉

9.png

Let op: dit zat oorspronkelijk niet in de box, maar kon je een paar weken geleden bestellen en mee laten zenden in je box. Super handig, zo bespaarde je verzendkosten! En hij is super leuk, deze boekenlegger van Blossom Books!

10.png

Een tijd geleden in de box van Duizend hoog zat het handtekeningenkaartje niet. Maar hierbij is die alsnog gearriveerd! Yay!

11.png

En de kaart van Once upon a time… Past echt perfect bij het boek!

Eindproduct 1.png

Er zit zoveel liefde, werk, liefde en werk in deze box en ik word er zo blij van! Ik ben blij dat ik hem toen  heb besteld en ben nóg blijer nu ik weet wat ik allemaal voor prachtigs heb gekregen. Wauw!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s