Zo, de reden waarom ik een tijd niets van mij heb laten horen is dat ik nu al enige dagen ziek thuis zit. Afgelopen donderdag vanuit m’n werk ziek naar huis gegaan, en nog steeds ben ik niet begonnen met werken. Koorts, moe, hoofdpijn, keelpijn en zit er even helemaal doorheen.

Toen ik het weekend ziek thuis zat dacht ik tussen het slapen en in bed liggen door: zal ik proberen wat te lezen? Ik heb wát gelezen, en meerdere stukken uit verschillende boeken. Maar vraag me niet waar het over ging. Ik heb namelijk ook totaal geen concentratie momenteel, puf of wat dan ook. De wil om te lezen is er zeker, maar ik houd het vaak 15/20 minuten vol en dan ben ik te moe. Dat ik nu dit schrijf vergt eerlijk gezegd al veel van mijn energie, maar ik merk dat ik hierdoor zelf ook weer een beetje rustiger wordt in m’n hoofd. Klinkt gek misschien? 😉

OhMyBookmasChallenge
De challenge ben ik goed begonnen. Zeven dagen heb ik gepost. Een week lang dus. Toen begon ik me ziek te voelen, niets gefotografeerd, werd ik ziek en toen stortte het helemaal in elkaar. Ik probeer als ik me weer wat beter voel weer wat foto’s te maken, maar dan vanaf de datum dan. Dus ik zeg nu al dat ik die dagen niet ga inhalen, tenzij ik opeens een geweldig idee heb. 🙂

Wat jullie de komende tijd kunnen verwachten (als ik me weer iets beter voel) zijn nieuwe recensies, blogposts en meer. Tot snel!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s