Ik wil al een tijdje meedoen aan een boekenchallenge, maar als ik altijd die hele mooie foto’s van bookstagrammers zie op instagram zakt soms de moed me in de schoenen. Nu zag ik de challenge van december van OhMyBookNL voorbij komen en ik dacht: meedoen? Of toch niet? Nu zit het namelijk zo dat ik bijna 80% van al mijn boeken tijdelijk in een opslag heb staan. Mijn ouders zijn aan het verhuizen, ik ben zelf net verhuisd maar in de tussentijd staan mijn arme boeken al sinds 15 augustus in die opslag. 😥

Baal daar natuurlijk steeds meer van, en hopelijk heb ik ze eind van het jaar/begin januari weer terug. Je mist toch wel echt je boeken. Vaak denk ik: oh dit boek ga ik lezen. O nee, zit in de opslag. Of een vriendin vraagt of ze een boek mag lenen. Ja natuurlijk, maar… opslag en zo…

Je begrijpt misschien al wel waar mijn ‘probleem’ zit. Ik kan best wel meedoen aan zo’n challenge. (Als ik maar vaker foto’s ga maken moet het ooit wel lukken 🙂 ) Maar dan zal ik het moeten doen met de boeken die ik momenteel wél heb. Dus ik weet niet of het mij gaat lukken deze hele maand vol te krijgen, en ik ben natuurlijk al iets te laat begonnen (sorry), maar…

I’ll give it a try!

Ik ga aan de OhMyBookmasChallenge meedoen van OhMyBook. Het lijkt mij een enorme uitdaging met het aantal boeken dat ik momenteel dus nog (maar) heb, maar wie niet waagt….

OhMyBookmasChallenge

Ik ga dus vandaag nog proberen 2 foto’s te plaatsen. Van 1 december en 2 december (vandaag). En dan proberen vol te houden!

Doen jullie wel eens mee met een boekenchallenge? En hoe pak jij dit aan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s