Inmiddels is de Best of YA sleepover helaas alweer voorbij. Ikzelf slaap nog een nachtje in het hotel en vertrek morgen, sommigen vertrekken vandaag.

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en heb leuke mensen ontmoet, veel over boeken gepraat en veel boeken gekocht/gekregen! Zo kwam ik met 3 boeken heen en vertrek ik met 11 boeken morgen. (Leuk voor mijn nieuwe Billy 🙂 )

We begonnen vanmorgen met kaarten met het Best of YA promoteam. Erg gezellig en we hebben veel lol gehad. Daarna was er een interactieve talk met Maya Nora. De talk ging bijvoorbeeld over positiviteit en dat je positieve dingen uit het leven kunt halen; dingen die niet perse moeten en je vind het niet leuk: doe het niet. Geniet van alle positieve dingen!

De boekenmarkt was weer open en daar scoorde ik nog 2 boeken die bij de prachtige serie horen die je in mijn post van gisteren kunt lezen.


Daarna was er een vrije middag. Je kon verkennen wat Center Parcs allemaal te bieden heeft of gewoon gezellig met anderen kletsen. Ik was best moe van dit hele weekend dus had ervoor gekozen om lekker op mijn hotelkamer in De Elite van Kiera Cass te lezen. (Die ik ook nog uitgelezen heb binnen 1 dag, wat voor mij echt snel is!)

Om 17 uur was er de bekende boekenbingo. En warempel; ik won twee boeken!


De boeken heten Anna & de French Kiss en Anna & de boy next door van Stephanie Perkins. Toevallig stonden de boeken nog op mijn to be read, dus dat kwam zeker goed uit!

En inmiddels ga ik bijna beginnen aan De One. Ik móet gewoon weten hoe het verder gaat! 🙂


De sleepover was zeer geslaagd! Bedankt iedereen en Best of YA voor het leuke weekend!!

Advertenties

2 gedachten over “Dag 3 van de Best of YA sleepover 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s