En dag twee is alweer ver gevorderd. De status tot nu toe:

Na een heerlijk ontbijt te hebben gehad in het hotel had ik gekozen voor de workshop recensie schrijven van de boekenkrant. Anouk van de boekenkrant gaf een zeer interessante workshop over (beter) leren recenseren. Ik heb er zeker wat aan gehad en ga met alle tips verder oefenen. Want ik wil beter kunnen recenseren en mijn mening kunnen onderbouwen, dus deze workshop was top!

Geluncht bij de viskraam voor het hotel en daarna hop hop naar de workshop schrijven met niemand minder dan Iris Boter! Iris vertelde op een hele leuke manier hoe zij werkt in een proces en gaf ons erg leuke en vooral zeer nuttige tips mee. Ik als beginnend student aan de schrijversacademie heb er dan ook veel aan gehad! En (klein)pluspuntje: natuurlijk wilde ze mijn boek signeren!

Na de workshops was er de mogelijkheid om boeken te ruilen en kopen. Ik had de selectie al eens geleend van de bieb maar toen de hele serie hier compleet lag, moest ik de eerste drie delen gewoon kopen! 🙂


Het tweede en derde deel nog niet gelezen, dus dat gaan we binnenkort doen. Tot nu toe is de Best of YA sleepover 2016 echt super gaaf! Heb veel geleerd, gedaan, leuke mensen ontmoet en lol gehad! Morgen nog een leuke dag en dan zit het er helaas alweer op.

En het uitzicht vanuit de hotelkamer blijft adembenemend.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s