Yihaaaaa! We zijn aangekomen in Zandvoort. Na te hebben ingecheckt in het hotel eerst lekker koffie gedronken in het zonnetje, met een prachtig uitzicht!


Het komende weekend is de Best of YA sleepover en vanavond beginnen we met een pubquiz. Dresscode: verkleed je als team in de stijl van je favoriete boek. Wij hebben gekozen voor De Selectie van Kiera Cass. Heb er zin in!


De Goodiebags stonden klaar bij aankomst. Echt reuze leuk wat er in zat! Ik ga het nog niet verklappen, aangezien waarschijnlijk nog niet iedereen zijn of haar Goodiebag heeft bekeken of zelfs al aangekomen is. (Ik plaats de komende tijd meer Posts over de sleepover en zal het dan bekend maken don’t worry!)

Het thema van de sleepover is Hof van Mist en Woede, van Sarah J. Maas. Nou moet ik zeggen dat ik tot nu toe alleen nog het eerste deel heb gelezen en er nog niet aan ben toegekomen het tweede deel te lezen.


Hij is overigens ook mega dik. Maar dat weerhoud mij er niet van er zo in te gaan beginnen! Inmiddels zakt de zon lekker weg in de zee, althans dat lijkt zo 😉 en zit ik hier lekker te genieten van mijn mini-vakantie!

Advertenties

2 gedachten over “En we zijn er: de Best of YA sleepover!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s