Zoals beloofd hierbij een update halverwege het boek. In de tussentijd is het biebboek weer terug, maar…. heb ik het boek ook zelf aangeschaft! Want ik ga in november naar de Best of YA sleepover, en het thema is van Hof van Mist en Woede. Maar ik had zo iets van: je kunt toch niet naar een sleepover gaan zonder dat je de boeken van dat thema hebt gelezen?!

En omdat ik zowel deel 1 als 2 nog niet had gelezen, was ik zo ongeveer verplicht om of de boeken te lenen bij de bieb, of ze aan te schaffen. (Deel 1, Hof van Doorns en Rozen, kost t/m 31 oktober 2016 maar een tientje!) Dus ik heb deel 1 een tijdje geleden aangeschaft, en deel 2 is vanmiddag binnengekomen. Hoera!

Goed, ik ben nu iets over de helft van Hof van Doorns en Rozen. Ik ga waarschijnlijk wel een beetje spoileren, so watch out.

Ik vind het boek best leuk. Om eerlijk toe te geven. Ik had verwacht dat het een beetje Twilight achtig zou zijn, en ja dat klopt ook wel een beetje.En nee! Geen vampiers en zo maar wel ‘beesten’ (oftewel Elfiden) die zich kunnen vermommen en leven in Prythian. Feyre, een 19 jarig meisje die per ongelijk/expres een Elfide dood, wordt meegenomen naar Prythian door Tamlin. Daar moet ze de rest van haar leven blijven wonen. Tamlin is een Edelheer en de krachtigste en meest gevaarlijke Elfide van zijn Lentehof. Feyre en Tamlin worden verliefd op elkaar, en ondertussen heerst er een plaag over Prythian. Feyre moet Tamlin zien te helpen, anders zijn ze voor eeuwig verdoemd.

Ik ga dit boek zeker gauw uitlezen. Ben enorm benieuwd hoe het verder zal gaan en eindigt. Ergens verwacht ik een cliffhanger. Maar hee. Ik heb deel 2 hier in de kast, so don’t worry!

Heb jij Hof van Doorns en Rozen gelezen? En wat vond je er van?

Advertenties

4 gedachten over “Hof van Doorns en rozen part 2/3

   1. Omg omg omg omg
    Zo had ik het hele artikel niet eens opgevat o.O
    Nummer 3 van 2016 toch?
    ‘In november is het zover: dan wanen we ons Feyre, Tamlin en Rhysand in Prythian tijdens onze tweede Best of YA Sleepover!’ Ohmy, hoe had ik dat niet kunnen begrijpen xD
    Ik ga nog heel ff Best of YA zelf vragen of het écht zo is, but i’m pretty excited.
    Also, dat wordt nu nóg blutter worden want deze boeken moet ik nu wel lezen :’)

    *stuiterd even verder*

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s