Op dit moment lees ik liefdesbrieven aan de sterren van Ava Dellaira. Ik ben nu op ongeveer 50/60 pagina’s en ik moet zeggen: ik vind het verhaal leuk, maar op de een of andere manier leest het niet heel lekker of zo.

Elk ‘hoofdstuk’ is een brief aan een overleden persoon. Maar op de een of andere manier is dat minder fijn lezen. Het verhaal is tot nu toe goed bedacht, en ik vind het ook nog wel de moeite waard om door te lezen. Maar ik ben er nog niet uit of ik dit een goed boek ga vinden.

Iedereen is helemaal gek van dit boek, en het spijt me dat ik dat misschien niet ben. Maar hee, iedereen z’n eigen mening, toch?! 🙂

Ik geef een uitgebreide review wanneer het boek uit is. Voor nu, fijne avond!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s