RECENSIE | De appeltaart van hoop | Sarah Moore Fitzgerald
Algemene beoordeling: 5/5 | Originaliteit: 5/5

Het is geen gewone appeltaart. Het is de appeltaart van hoop. Nadat je een hap hebt genomen, ziet de wereld er ineens bijna helemaal anders uit. Dingen veranderen en tegen de tijd dat je een hele punt op hebt, realiseer je je dat alles weer goed komt.

Oscar Dunleavy bakt de meest perfecte appeltaarten ter wereld. Nu wordt hij vermist en men vermoed  dat hij dood is. Niemand lijkt zich erover te verbazen, behalve zijn beste vriendin Meg en zijn broertje Stevie. Meg en Stevie zijn vastbesloten om te ontdekken wat er met Oscar is gebeurd.

“Voor Meg’s vertrek legt ze een brief met een liefdesverklaring onder haar matras. En dat had ze nooit moeten doen…”

Meg en Oscar zijn al sinds kleins af aan buren en beste vrienden. Vanuit hun slaapkamerraam kletsen ze altijd met elkaar over van alles. Op een dag besluiten de ouders van Meg voor een tijd te verhuizen naar Nieuw-Zeeland. Meg moet alles, en Oscar, achterlaten tegen haar zin in. Voor haar vertrek legt ze een brief met haar liefdesverklaring onder haar matras. En dat had ze nooit moeten doen…

De appeltaart van hoop was oprecht verrassend. Ik vond het een onwijs leuk boek en ga het in de toekomst zeker weten nog een keer lezen! Ik heb nog nooit een boek gelezen met een soortgelijk verhaal, en dat vind ik echt fijn. Meestal herken je wel wat uit andere boeken, maar de appeltaart van hoop was uniek, fijn om te lezen en zeker een aanrader! Ik heb het boek denk ik binnen 3 a 4 uur uitgelezen. Normaal doe ik best lang over een boek, maar dit bewijst maar weer hoe leuk het boek is!

Sarah Moore Fitzgerald heeft echt haar best gedaan en het is dan ook een super mooie roman geworden. Ik ben blij dat ik dit boek heb gelezen en kan het zeker weten aanbevelen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s