Ik kwam in de winkel een Libelle Bookazine tegen. Ik was al bekend met dit fenomeen maar had er nog nooit een gekocht. Wat best wonderlijk is, aangezien dit een compleet boek in tijdschrift formaat is, voor maar €2,99. Libelle Bookazine bestaat inmiddels toch alweer enige tijd, en er zijn al vele boeken in dit format verschenen. Toch heb ik er nog nooit een gekocht. Deels omdat ik dacht: is het echt wel een compleet boek? Is het wel handig lezen en wat mij het meest tegenhield: je kunt het boek niet in je kast zetten, want het is net zo slap als een tijdschrift.

Toch heb ik er gisteren een gekocht; Jij bent geweldig van Jill Mansell. En ik moet zeggen: ik vind het super fijn lezen. Lekker in bed met een dun blaadje en dat dan als boek. Niks niet een zwaar boek waardoor je armen en handen pijn gaan doen of moe worden!

“Een compleet boek in tijdschrift formaat voor maar 2,99!”

Ik vond het zelfs zo fijn lezen dat ik een miniabonnement heb genomen. 5 nummers voor 9,95. Je weet van te voren niet welk Bookazine je krijgt, en dit kan uitlopen van roman tot thriller. Maar dat lijkt mij juist het leuke: eens uit mijn comfort YA zone stappen en een nieuwe wereld ontdekken. Overigens stond die aanbieding niet op de Libelle Bookazine website zelf maar heb ik hem hier besteld: https://www.magazine.nl/abonnement/Libelle-Bookazine

Mocht het naar wens zijn kun je met extra korting wanneer je lid bent van Libelle een jaarabonnement afsluiten. Zonder abonnement betaal je 32,50 per jaar, met Libelle abonnement 27,50. Daar krijg je dan 13 Bookazines voor! http://abonnement.libelle.nl/Home/Libelle-Bookazine-menu


“En ik moet zeggen: ik vind het super fijn lezen.”


Ik ben heel benieuwd welke delen er gaan volgen. Heb even gegoogeld maar ik kan de titels in ieder geval niet vinden. (Dus mocht jij wel weten welke titels er nog gaan verschijnen mag je zeker weten een reactie achterlaten!) Libelle Bookazine kan ik zeker aanbevelen voor onderweg, in bad, bed of waar dan ook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s