Afgelopen weekend ben ik benaderd door Sara Knockaert. Sara heeft het boek Vlinder uit cocon geschreven en hiermee haar grootste wens in vervulling zien gaan. Een boek uitgeven, dat vergt bloed, zweet en tranen. Maar het is Sara gelukt om een super mooi boek in handen te krijgen, en wel haar eigen geschreven boek!

Ik heb altijd veel interesse en belangstelling gehad voor jonge mensen die een boek schrijven én uitgeven. Want ook dat is een van mijn grootste dromen: ooit een boek schrijven en deze echt in de winkels zien liggen. Dit is dan ook de reden dat Sara van mij mag vertellen over haar boek op mijn blog.

Het boek kun je hier kopen. Dan nu het woord aan Sara. Mocht je het boek willen lezen pas op; onderstaand stuk bevat spoilers!

“Ik heb altijd veel interesse en belangstelling gehad voor jonge mensen die een boek schrijven én uitgeven.”

Even voorstellen
Ik ben Sara Knockaert, een jonge hotelreceptioniste die graag schrijft. Al toen ik jong was verzon ik graag verhaaltjes en was ik verzot op lezen. Ik speelde al een hele tijd met de gedachte om een boek te schrijven, maar het lukte niet. Mijn vriend heeft mij aangemoedigd en opeens kwamen de ideeën.

Ik was op mijn werk en het was rustig. Toen heb ik een blad papier gepakt en heb ik alle ideeën opgeschreven. Daarna ben ik deze beginnen uitwerken wanneer ik maar kon. Voornamelijk tijdens rustige momenten op het werk. Ondertussen ben ik op dezelfde manier bezig met een volgend boek.

Over mijn boek
Mijn boek “ vlinder uit cocon” gaat over Isabelle, een jonge vrouw die voor het eerst echt verliefd wordt. Nog nooit in haar leven was ze verliefd totdat ze een fitnesstrainer ontmoet. Na een hele tijd flirten, besluiten Isabelle en Maurice iets te gaan drinken. Op de tweede date is al duidelijk dat ze verliefd zijn. Maar ze krijgen onmiddellijk te maken met een eerste hindernis: Maurice blijkt veel ouder te zijn dan Isabelle. Toch proberen ze het samen en het komt allemaal goed.

Hun relatie krijgt heel wat spanningen te verwerken. Zo is er het feit dat Maurice een relatie heeft met een klant. Vervolgens breekt Isabelle haar enkel en heeft ze een discus hernia. Door de pijn is ze vaak slecht gehumeurd wat voor spanningen zorgt.

Isabelle maakt kennis met Sterre, de dochter van Maurice en samen vertrekken ze een aantal dagen op vakantie. Als Isabelle verhuist vind ze brieven bij haar ouders thuis. Als ze die brieven begint te lezen komt ze erachter dat haar ouders niet haar ouders zijn. Haar grootvader blijkt haar vader te zijn. Maurice steunt haar in deze moeilijke tijd waar hij maar kan. Uiteindelijk trouwen Maurice en Isabelle en gaan ze op huwelijksreis. Als ze terugkomen willen ze ook samen werken. Ze krijgen een kindje en willen samen een wellnesscentrum opendoen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Koop Sara’s boek dan via deze link.

Advertenties

Een gedachte over “EVEN VOORSTELLEN | Sara Knockaert | Vlinder uit cocon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s