Echt, ik vind het zo spannend, maar ook echt gaaf: mijn eerste booktube video staat online!! Hieronder kunnen jullie hem bekijken. Ik vond het super raar eerlijk gezegd om jezelf te filmen. Ik moet dat echt vaker doen zodat ik er aan kan wennen. Toch vond ik het ook onwijs leuk. Het ging dan wel vaak fout, veel “kleine” bloopers maar gelukkig heb ik die er een beetje uit kunnen editten. Ik zou het leuk vinden wanneer je mij feedback, tips e.d. geeft om mijn video’s te verbeteren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s