Dit boek is inmiddels alweer een tijd verschenen maar ik ben er nu pas aan begonnen. Ik weet het, er zijn heel veel boekbloggers die boeken lezen die net in de winkel zijn verschenen. Vaak zijn dat recensie exemplaren of kopen ze ze wel zelf. Maar hoe dat ook, ik wil best boeken lezen die net uit zijn, maar op dit moment lees ik boeken die mij dan ook nog eens aanspreken. (Ik sta echt wel open voor nieuwe boeken hoor, dat je niet denkt dat ik daar tegen ben ;’) )

Dit boek sprak mij al een aantal maanden aan, en ik wilde het graag lezen. Op een dag heb ik het boek via iBooks gekocht, en ben het gaan lezen. (Mijn ervaring met iBooks vs e-reader kun je binnenkort verwachten). Op dat moment was ik al aardig ver gevorderd in het boek maar door gebrek aan tijd heeft het boek weer een tijd lang treurig en alleen op mijn iPad gestaan.

Al die tijd wilde ik het boek nog steeds verder lezen, maar ik vind iBooks gewoon niet prettig lezen. Het liefst heb ik dan óf een e-reader (lang leve de Kobo Glo HD) of toch echt wel een papieren boek! Toen ik het boek dan toch eindelijk gekocht had op een mooie zaterdag, begon ik te lezen en tot mijn grote schrik wist ik niet meer zo goed hoe het verhaal ging! Sommige elementen herkende ik nog wel, maar door het té lang niet gelezen te hebben was het een soort wattenbol in mijn hoofd geworden. Er zat maar 1 ding op: het boek opnieuw lezen!

En dat is wat ik momenteel aan het doen ben: dit prachtige boek (her) lezen en er van genieten. En met al die regen en storm vandaag is dat helemaal niet erg! ;’)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s